Tuinhuis inspiratie ideeën

24-02-2021 | Tuinhuizen

Interesse in het aanschaffen van een tuinhuisje, maar wil je eerst inspiratie opdoen? We geven je in dit artikel een aantal tips en verwijzingen waar je perfect tuinhuis inspiratie op kan doen.

Tuinbeurs

tuinhuis inspiratie

TuinIdee is een grote tuinbeurs die je heel veel tuininspiratie biedt. Deze beurs vindt jaarlijks plaats in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch. Er staan veel verschillende aanbieders van tuinartikelen en tuinhuisjes.

De eerstvolgende TuinIdee beurs vindt plaats van 17 tot en met 20 februari 2022.

Kan je niet wachten? Dan kun je TuinIdee ook volgen op Facebook en Instagram.

Pinterest

tuinhuis inspiratie

Pinterest is met uitstek het kanaal om inspiratie voor je tuin op te doen. Je kan hier lekker rondneuzen en je eigen inspiratieborden aanmaken.

Zoek eens naar: tuin inspiratie, tuinhuis inspiratie, tuinhuis inrichting, tuinhuis inrichting binnen, overkapping tuin, blokhut inspiratie, tuinhuis ideeën en je komt de mooiste tuinhuisjes tegen.

Is er al een bepaalde stijl die je aanspreekt? Zoek dan bijvoorbeeld naar modern tuinhuis of landelijk tuinhuis.

Facebookgroepen

tuinhuis inspiratie

Zoek op Facebook eens naar ‘tuin inspiratie’. Je zult merken dat je dan diverse Facebookgroepen tegenkomt. Bijvoorbeeld: ‘Tuin inspiratie’ en ‘Inspiratie voor de tuin’.

In de groepen worden heel veel leuke tuin inspiratie ideeën gedeeld. Denk aan tips over bloemen en planten, hoe je de tuin onderhoudt en decoratie ideeën voor tuinen en tuinhuisjes.

Wil je alleen inspiratie opdoen voor een tuinhuis? Gebruik dan de zoekfunctie binnen de groep en filter de berichten die gaan over tuinhuisjes en blokhutten.

TV programma’s

inspiratie tuinhuis eigen huis en tuin

Je kent het tv programma ‘Eigen Huis & Tuin’ vast wel waarin huizen en tuinen worden opgeknapt. Regelmatig worden er in dit programma ook tuinhuisjes geplaatst en ingericht als verlenging van de woonkamer in lente, zomer, herfst en soms zelfs de winter.

Ze hebben ook een Facebook pagina waar je leuke tips voor je tuin tegenkomt en ook tuinhuis inspiratie op kan doen.

Neem contact op voor meer inspiratie tips

Heb je nu ideeën opgedaan en wil je weten of wij dit voor je kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op!

tuinhuis inspiratie

Tuinhuis op maat

Heeft u interesse in een tuinhuis op maat?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.