Blokhut bouwen

Zelf een blokhut bouwen of een blokhut laten bouwen? ST Tuinhuizen is de grootste in houtbouw. Van eenvoudige tot luxe blokhut. Vak professionals en sterk in maatwerk.

Wij ontwerpen en bouwen houten blokhutten volledig op maat!

Blokhutten zijn er in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Een blokhut ontwerpen, bouwen of laten bouwen is daarom een goed alternatief op standaard bouwpakketten. Wij zorgen dat uw nieuwe blokhut helemaal aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, kleur en afwerking. En natuurlijk bepaalt u helemaal zelf de afmeting en de vorm.

ST Tuinhuizen is een samenwerking tussen Schäffer Tuinhuizen en Theunissen Tuinhuizen. Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van blokhutten, tuinhuizen en houten overkappingen. Wij zijn de grootste in houtbouw en specialist op dit gebied!

Bent u specifiek op zoek naar een blokhut met overkapping, maatwerk blokhut of een blokhut met veranda? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vraag direct een offerte aan en krijg inzicht in wat het kost om een blokhut te bouwen.

Blokhut bouwen

Blokhut op maat laten bouwen

Bij ST Tuinhuizen kunt u helemaal naar eigen smaak en wensen een blokhut laten bouwen in Brabant en de rest van Nederland. Kijk rond op onze website voor de blokhutten uit ons standaard assortiment. Als u een blokhut uit ons assortiment wilt laten bouwen, dan kunnen wij de standaard specificaties aanhouden of we passen een bestaand ontwerp geheel aan uw eigen wensen aan. Wij kunnen alle blokhutten voor u op maat maken.

In onze eigen timmerfabriek bouwen wij uw nieuwe blokhut voor een scherpe prijs van bijzonder sterk materiaal. Dit alles zonder extra levertijd en met minimaal 5 jaar garantie. Bent u op zoek naar een mooie houten blokhut? Stop met zoeken en schakel ST Tuinhuizen in als uw houtbouw specialist!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u benieuwd bent naar de prijs van een tuinhuis op maat. Zodra wij uw wensen hebben besproken kunnen wij u een indicatie geven van de kosten van een tuinhuis die op maat wordt gemaakt.

De voordelen van een blokhut bouwen

Een blokhut biedt een heleboel voordelen. Praktisch gezien is het voor veel doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan opslagruimte voor de fiets en tuinspullen, of een klein atelier of buitenruimte. Ook zijn er veel mensen die hun klusruimte in de tuin maken. Kortom: ruimte tekort in huis, of ruimte gewenst in de tuin? Dan is het tijd om een blokhut te gaan bouwen of te laten bouwen. 

Naast praktisch is het ook esthetisch: door de kleur van hout en de unieke vorm voegt het altijd wat toe aan het groen van de planten of het grijs bruin van beton of steen. 

Een op maat gemaakte blokhut heeft bovendien nog meer voordelen! Standaard maten sluiten soms niet optimaal aan bij jouw situatie, waardoor er krapte of juist teveel ruimte ontstaat. Met een op maat gemaakt tuinhuisje past alles precies en bent u bovendien ook nog eens uniek en origineel: niemand heeft dezelfde houten blokhut!

Blokhut bouwen

Overkapping op maat

Heeft u interesse in een overkapping op maat?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen