Houten berging

Een mooie berging in uw tuin. Zo bergt u gemakkelijk fietsen, gereedschap en tuinmeubelen op.

Een houten berging op maat gemaakt

Heeft u ook het idee dat u niet voluit kan genieten van uw tuin omdat het toch steeds een rommeltje is? Zo staan fietsen in de weg, tuinmeubelen worden niet altijd gebruikt enzovoorts. Een houten berging is daar een mooie oplossing voor en staat tevens erg netjes.

Door het plaatsen van een houten schuur in uw tuin creëert u gemakkelijk en voordelig extra ruimte. Wanneer de warme dagen weer voorbij zijn kunt u bijvoorbeeld de tuinkussens netjes en droog opbergen.

Laat u uw nieuwe houten schuur bouwen door ST-Tuinhuizen?

Stel vooraf al uw vragen of vul het offerte formulier online in. Op deze manier kunnen wij uw wensen in kaart brengen en realiseren we samen een mooie tuinberging op maat voor in uw tuin.

houten berging
houten berging

Wilt u een houten berging kopen?

 

Voordat u een houten tuinberging gaat aanschaffen vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en hoe wij uw wensen kunnen realiseren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de vergunning van een tuinhuis m.b.t. tot de plaatsing of bent u benieuwd hoe of u uw eigen ontwerp kunt aanleveren? U leest er alles over op onze site. Bestellen kan via de webshop van Schäffer of kom eens langs in de showroom.

Houten berging bezichtigen in onze showrooms

 

Bij het aanschaffen van een tuinhuis berging wilt u toch ook eerst zien welke mogelijkheden er zijn? Wij nodigen u dan ook graag uit in één van onze showrooms, waar onze tuinhuizen specialisten voor u klaar staan.

ST-Tuinhuizen is een samenwerking van Schäffer Tuinhuizen en Theunissen tuinhuisjes. Door de krachten te bundelen weten wij een ruim assortiment aan luxe tuinhuizen te presenteren. Door ons te specialiseren in kwalitatieve houtbouw kunnen wij u diverse maatwerk producten bieden, zo ook een houten berging voor uw tuin.

U kunt ook alvast de collectie online bekijken op de website van Schäffer tuinhuizen. Voor meer informatie of advies kunt u het contactformulier gebruiken of ons direct bellen.

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen