Houten overkapping op maat

Uw houten terrasoverkapping maken wij geheel op maat. Van duurzame natuurlijke materialen en in onze eigen timmerfabriek. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

Het hele jaar plezier van een houten overkapping op maat

De Hollandse zomers kunnen soms erg onvoorspelbaar zijn. De ene dag is het puffen en de andere dag valt weer meer regen dan normaal in een maand. Met een houten overkapping op maat kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin en de buitenlucht.

Het biedt bescherming tegen de regen, maar juist ook tegen de felle zon. Een terrasoverkapping van hout is dan dé perfecte oplossing voor u. Wilt u zich eerst wat meer oriënteren en hebben we voor u een aantal vragen beantwoord over deze houten overkappingen op maat.

ST Tuinhuizen is voortgevloeid uit de bedrijven Theunissen Tuinhuisjes en Schäffer Tuinhuizen. Voor iedere tuin kunnen wij prachtige houten overkappingen op maat maken. Het is echt een toegevoegde waarde voor uw tuin!

Houten overkapping op maat
Houten overkapping op maat

Tuin overdekken

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuin (deels) te overdekken. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een tuinhuis overkapping met een plat dak of u kunt kiezen voor een tuinhuis met een lessenaarsdak. Vooral met hout kunt u vele kanten op. Het is een uitermate geschikt materiaal voor overkappingen omdat hout gemakkelijk op maat gemaakt kan worden.

ST Tuinhuizen gebruikt met name Douglas hout voor het overdekken van uw tuin met een moderne overkapping. Deze houtsoort is betaalbaar en is onderhoudsvrij. Uw nieuwe overkapping van hout gaat met gemak 20 jaar mee.

Uw tuin overdekken is een investering voor de lange termijn. Naast het vergroten van uw woongenot en het verlengen van het buitenseizoen, geeft u de tuin ook een luxe uitstraling. Wilt u uw tuin overdekken met een houten overkapping op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tuinhuis op maat

Heeft u interesse in een tuinhuis op maat?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen