Een houten schuur bouwen

ST Tuinhuizen is specialist op het gebied van houten schuren. Geheel op maat, aangepast naar uw wensen. Of kies een prachtexemplaar uit het ruime assortiment.

Wilt u een houten schuur bouwen?

Wilt u een houten schuur bouwen? Een ideale oplossing als u extra opbergruimte nodig heeft. Een houten berging kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Voor het stallen van uw fietsen of motor, gereedschap en tuinkussens. Met een houten schuur creëert u snel en voordelig extra ruimte.

Een houten schuur is een perfecte plaats voor het – al dan niet tijdelijk – opslaan van spullen. ST Tuinhuizen bouwt naast diverse soorten tuinhuizen, blokhutten en veranda’s, ook uw houten schuur.

Als u dit wilt kan dit ook geheel op maat. Bij ons vindt u een ruime keuze, duurzame materialen en scherpe prijzen! Laat uw nieuwe houten schuur bouwen door ST Tuinhuizen en u bent verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende service.

Houten schuur bouwen
Houten schuur bouwen

Waarom een houten schuur bouwen?

U heeft ongetwijfeld een goede reden om een houten schuur te willen bouwen. Anders was u waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen. Toch zijn er veel verschillende redenen te bedenken waarom u een houten schuur zou willen. Wellicht leent de schuur zich  voor meer dan waar u nu van uit gaat. Wel zo handig om van te voren de wensen en mogelijkheden helder te hebben. Vandaar een kleine lijst van redenen waarom men een houten schuur laat bouwen.

 

  • Opbergruimte: fietsen, boodschappen, tuinmeubels en oude spullen. Een houten schuur is dé opbergplek!
  • Werkplek: of u wilt schilderen, houtbewerken of simpelweg een kantoortje nodig heeft, een schuur is geschikt!
  • Logeerruimte: is uw huis te klein, of komt u een kamer te kort? Zelfs in zulke situaties is een schuurtje ideaal.
  • Hok: heeft u kippen, konijnen of wellicht vogels? Een schuur is ideaal als u de dieren droog, maar niet thuis wilt.
  • Tuinieren: als u tuiniert dan is een schuur een handige toevoeging om in te verpotten, of planten in te houden!

Waarom ST Tuinhuizen

Als u een houten schuur wilt laten bouwen dan helpen wij u graag verder. ST Tuinhuizen is immers dé specialist op het gebied van tuinhuizen, schuren, veranda’s en andere houten tuinconstructies. Dit zegt iedereen, maar wij vertellen je graag waarom.

Ten eerste hebben wij bij ST Tuinhuizen al meer dan 30 jaar ervaring. In die tijd hebben wij ontelbaar veel tuinhuizen, houten schuren en andere bouwsels mogen bouwen.

Daarnaast bieden wij u ook veel extra’s. Zo regelen wij het proces bij maatwerk van A tot Z: wij helpen u met het bepalen van het ontwerp en adviseren u hierin, fabriceren de schuur voor u in onze eigen timmerfabriek zonder tussenkomst van andere partijen en plaatsen het tot slot ook nog eens voor u op de gewenste locatie.

Dit doen wij allemaal voor een scherpe prijs, omdat de houten schuur door onszelf gemaakt en ontworpen wordt. Wel zo fijn, net als de snelle levering die wij u bij deze alvast garanderen. 

Houten schuur bouwen
Houten schuur bouwen

Houten schuur op maat laten maken

Wij kunnen een houten schuur op maat bouwen die precies aansluit bij uw wensen, tuin en woning. Gemaakt van duurzaam hout in onze eigen fabriek. Dat is ook de reden dat de prijs zo gunstig is.

Wilt u advies van een expert? Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te helpen. Bespreek de mogelijkheden op het gebied van afmetingen, kleur, materiaal, type dak etc.

U heeft jarenlang plezier van een houten schuur op maat gemaakt door de experts van ST Tuinhuizen. In onze eigen timmerfabriek bouwen wij uw nieuwe schuur met minimaal 5 jaar garantie.

Kom langs in een van onze tuinhuis showrooms voor een goede impressie van de mogelijkheden voor een houten schuur op maat.

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen