Houten schuur bouwen

ST Tuinhuizen is specialist op het gebied van houten schuren. Geheel op maat, aangepast naar uw wensen. Of kies een prachtexemplaar uit het ruime assortiment.

Wilt u een houten schuur bouwen?

Wilt u een houten schuur bouwen? Een ideale oplossing als u extra opbergruimte nodig heeft. Een houten berging kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Voor het stallen van uw fietsen of motor, gereedschap en tuinkussens. Met een houten schuur creëert u snel en voordelig extra ruimte.

Een houten schuur is een perfecte plaats voor het – al dan niet tijdelijk – opslaan van spullen. ST Tuinhuizen bouwt naast diverse soorten tuinhuizen, blokhutten en veranda’s, ook uw houten schuur.

Als u dit wilt kan dit ook geheel op maat. Bij ons vindt u een ruime keuze, duurzame materialen en scherpe prijzen! Laat uw nieuwe houten schuur bouwen door ST Tuinhuizen en u bent verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende service.

Houten schuur bouwen
Houten schuur bouwen

Houten schuur op maat laten maken

Wij kunnen een houten schuur op maat bouwen die precies aansluit bij uw wensen, tuin en woning. Gemaakt van duurzaam hout in onze eigen fabriek. Dat is ook de reden dat de prijs zo gunstig is.

Wilt u advies van een expert? Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te helpen. Bespreek de mogelijkheden op het gebied van afmetingen, kleur, materiaal, type dak etc.

U heeft jarenlang plezier van een houten schuur op maat gemaakt door de experts van ST Tuinhuizen. In onze eigen timmerfabriek bouwen wij uw nieuwe schuur met minimaal 5 jaar garantie.

Kom langs in een van onze tuinhuis showrooms voor een goede impressie van de mogelijkheden voor een houten schuur op maat.

Tuinhuis op maat

Heeft u interesse in een tuinhuis op maat?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen