Maatwerk blokhut

Uitstekende service en kwaliteit ✓ Totaalservice: van ontwerp tot montage ✓ Grote showrooms met veel inspiratie ✓  Scherpe prijzen ✓  5 jaar garantie

Upgrade uw tuin met een blokhut op maat

Met vragen over een maatwerk blokhut weten de expert van ST Tuinhuizen wel raad. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in houtbouw. Dus vele blokhutten, tuinhuizen en houten overkappingen zijn inmiddels van onze hand gekomen. Voor maatwerk draaien wij onze hand ook niet om. Sterker nog, het is onze specialisatie!

Samen met u maken we ontwerp dat geheel naar uw zin in. Vervolgens wordt uw nieuwe blokhut in onze eigen timmerfabriek, dat is dus maatwerk. Als u uw wensen aan ons doorgeeft dan doen wij u een compleet voorstel. En juist omdat we de productie in eigen beheer hebben, bent u ook nog eens verzekerd van een scherpe prijs.

tuinhuis op maat
blokhut op maat

Zelf een tuinhuis ontwerpen

Als u zelf een blokhut wilt ontwerpen dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Wij zetten uw ontwerp om naar een bouwtekening en bekijken of uw wensen technisch mogelijk zijn. Geen tekening, maar heeft u wel helder waar uw maatwerk blokhut aan moet voldoen? Dan kunt u alle wensen en afmetingen doorgeven in ons offerteformulier.

Denk aan wandhoogte, nokhoogte, wel of geen luifel, soort vloerbedekking, wensen voor isolatie en glas etc. Op die manier heeft u toch zelf uw blokhut ontworpen.

Liever samen met een specialist om de tafel zitten om het ontwerp voor de blokhut uit te tekenen? Dat kan uiteraard ook. Wij nodigen u dan graag uit voor een adviesgesprek in onze showrooms in Wijchen of Waalwijk.

Wilt u meer zien en een adviseur spreken?

Kom dan langs in een van onze grote showrooms. Wij hebben verschillende showrooms. De showrooms zitten in Wijchen en Waalwijk. Hier staan onze adviseurs 6 dagen per week klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk krijgt u hier ook een lekkere kop koffie of thee bij. In onze showroom staan meer dan 3o tuinhuizen. Hierdoor krijgt u een goede indicatie van wat er allemaal mogelijk is voor u! 

tuinhuis op maat

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen