Over ons

Een model uit onze showroom of een tuinhuis op maat: bij ST-tuinhuizen is alles mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat doen wij voor u?

Schaffer-Theunissen: de specialist in houtbouw. ST-tuinhuizen is ontstaan uit de bedrijven Schaffer tuinhuizen en Theunissen tuinhuisjes.

Nu hebben we onze krachten gebundeld en brengen we bij elkaar meer dan 30 jaar ervaring mee. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten houtbouw.

Bent u op zoek naar een mooie fietsenschuur? U kunt bij ons terecht. Wilt u een complete vakantiewoning? Ook dan kunnen wij u helpen.

Bekijk voor meer informatie over onze diensten ook de volgende pagina’s:

Daarnaast helpen we u graag met alles wat er komt kijken bij de aanschaf van een tuinhuis. Voor alle informatie omtrent vergunningen bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Houten terrasoverkapping
Nachtegaal tuinhuis

Bezoek onze showrooms

U bent zes dagen per week van harte welkom in onze showrooms in Wijchen en Waalwijk, waar wij meer dan 30 modellen opgesteld hebben staan. Terwijl uw kinderen zich vermaken in onze speelgelegenheid, kunt u zelf in alle rust op zoek naar uw droomtuinhuis.

Bij ons kunt u kiezen uit onze standaardlijn met meer dan 30 typen tuinhuizen, garages en overkapping. Deze zijn in meerdere houtsoorten leverbaar. Heeft u een specifiek idee in gedachten? Wij maken voor u kosteloos een ontwerp naar wens. Maatwerk tuinhuizen zijn bij ons niet duurder dan onze standaard tuinhuizen. Op onze offertepagina kunt u uw foto of schets insturen, waarna wij vrijblijvend een offerte maken.

Al onze producten worden in onze eigen fabriek gemaakt en door onze monteurs in uw tuin geplaatst. Plaatsing is in de meeste gevallen in 1 dag. Dat betekent dat u ’s avonds al van uw tuinhuis kunt genieten. De prijzen die wij hanteren zijn altijd inclusief montage, btw, fundering en transportkosten (m.u.v. overtochten). Dus geen verassingen achteraf!

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen