Overkappingen

Overkapping maken wij geheel op maat. Van duurzame natuurlijke materialen en in onze eigen timmerfabriek. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

Maatwerk overkappingen

 

Bij ST-tuinhuizen wordt niet met standaardmaten gewerkt. Al onze overkappingen worden op maat gemaakt. Geen zorgen of het wel of niet past. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de maten en de gewenste afwerking. De prijzen zijn altijd inclusief maatwerk. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

Vrijstaande terrasoverkapping
Houten overkapping op maat

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping geeft veel extra plezier van uw tuin. Als de zon schijnt zit u in de schaduw en bij wat minder goed weer bent u beschermd tegen regen en wind. Wilt u een terrasoverkapping laten maken dan helpen wij u graag door het keuzeproces van afmetingen, uitstraling en materialen. 

Hout kiezen voor een overkapping

Bij het bouwen van een overkapping heeft u keuze uit verschillende houtsoorten. Er zit verschil in prijs maar ook in duurzaamheid. Kiest u voor hardhout dan liggen de prijzen wat hoger. Het voordeel van bijvoorbeeld grenen is dat u voor een kleiner budget al een leuke overkapping kunt laten bouwen. 

ST-tuinhuizen showroom overkapping

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen