Terrasoverkapping hout

ST Tuinhuizen helpt u met uw terrasoverkapping van hout! Met meer dan 25 jaar ervaring en twee grote showrooms vol inspiratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Terrasoverkapping van hout heeft veel praktische voordelen

Een terrasoverkapping van hout is op vele fronten een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Hetzelfde geldt voor een houten tuinhuis met overkapping. Geheel op maat gemaakt sluit de houten overkappingen van ST Tuinhuizen naadloos aan op uw huis. Een overkapping van hout is vooral erg mooi. Maar dat niet alleen…

Het biedt ook veel praktische voordelen. Met een houten overkapping kunt u van elk seizoen buiten genieten. Zelfs in de winter kunt u heerlijk beschermd in uw tuin zitten. Op een loungebank onder de heater bijvoorbeeld. Ziet u het al voor zich?

Om een indruk te krijgen van onze houten terrasoverkappingen bent u altijd welkom in een van onze showrooms. Wij heten u van harte welkom in Wijchen of Waalwijk.

Terrasoverkapping van hout
Terrasoverkapping van hout

Houten terrasoverkapping van duurzaam materiaal

Bij houten overkappingen heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Onze tuin- en houtspecialisten helpen u graagom uw ideale buitenverblijf samen te stellen. Wij helpen u van A tot Z. Van professioneel advies tot aan levering en montage bij u thuis. Uw nieuwe houten terrasoverkapping of tuinhuis met overkapping is gemaakt van duurzaam materiaal. Een investering waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft.

Onder een overkapping van hout kunt u ook uw auto, motor en fietsen stallen. Wij maken uw nieuwe terrasoverkapping van hout helemaal voor u op maat. Of wilt u liever een tuinhuis met overkapping?

Wij maken al onze tuinhuizen en overkappingen in onze eigen fabriek. Op die manier kunnen wij rekening houden met uw specifieke wensen. Onze producten op maat zijn niet duurder dan onze standaardmodellen. Kom eens langs in een van onze prachtige showrooms.

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen