Terrasoverkapping op maat laten maken

Terrasoverkapping van hout

Prijsberekening voor uw terrasoverkapping

Om een prijs te berekenen voor uw terrasoverkapping hebben we als eerste de specificaties nodig. Volg de onderstaande stappen en vul het offerteformulier in of kom langs in de showroom. 

Stap 1: Opmeten van uw terrasoverkapping

Breedte opmeten
Meet het gebied op waar de zijmuren van de overkapping moeten komen. Houdt hierbij rekening met het feit dat het dak van de overkapping iets breder is dan de zijwanden.

Diepte opmeten
De diepte of de uitval van de overkapping bepalen doet u als volgt. Meet de diepte vanaf de muur van uw huis, tuinhuis of schutting. Denk er over na of u wilt dat het dak uitsteekt over de muren of niet. Houd er tevens rekening mee dat aan de voorzijde een dakgoot geplaatst zal worden.

Hoogte opmeten
Met hoogte van de plek waar de overkapping aan de muur bevestigd zal worden. Wilt u een overkapping die schuin afloopt? Meet dan de gewenste hoogte van de palen aan de voorzijde ook op. Onze experts zullen uiteraard met u meekijken of dit een goede schuinte is. 

Terrasoverkapping van hout

Stap 2: Het ontwerp (laten) maken 

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Dan kunt u dit uploaden op de offerte pagina. Dit geeft onze adviseurs een duidelijk beeld van uw wensen. Heeft u geen eigen ontwerp? Geen probleem aan de hand van de maten en opties maken wij voor u een persoonlijk ontwerp.

Stap 3: Voeg uw persoonlijke wensen toe

Het voordeel van het op maat laten maken van uw overkapping is dat u veel keuzevrijheid heeft met betrekking tot het uiterlijk en de materialen. Denk bijvoorbeeld aan het soort dakbedekking. Wilt u betonnen dakpannen of juist liever een metalen dakplaat? Of heeft u voorkeur voor een specifieke houtsoort die past bij de rest van de omgeving? Graag horen wij wat uw wensen zijn. Uiteraard denken onze experts met u mee en geven ze advies vanuit hun ervaring. 

Als het ontwerp compleet is en u akkoord bent met de offerte gaan wij de terrasoverkapping op maat voor u maken. Dat gebeurt deels in onze eigen timmerfabriek. Vervolgens maken wij het af op locatie. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen