Tuinhuis ontwerpen

Bij ST Tuinhuizen kunt u uw eigen tuinhuis ontwerpen. Is het ontwerp geheel naar wens? Dan zorgen wij vervolgens voor de productie, levering en montage. Een tuinhuis geheel op maat!

Ik wil een nieuw tuinhuis ontwerpen

ST Tuinhuizen is voortgevloeid uit de bedrijven Schäffer Tuinhuizen en Theunissen Tuinhuisjes. Beide bedrijven hebben tientallen jaren ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van blokhutten, tuinhuizen, overkappingen en houten schuren. Bij ons kunt u ook uw eigen tuinhuis ontwerpen.

Heeft u een idee voor een tuinhuis en misschien zelfs al een ontwerp klaarliggen? Maak dan een afspraak met onze adviseurs. Wij zorgen dat het ontwerp van uw tuinhuis gerealiseerd wordt!

Tuinhuis ontwerpen
Tuinhuis

Ik wil zelf een tuinhuis maken

De experts van ST Tuinhuizen hebben vele jaren ervaring als het gaat om ontwerpen, vervaardigen en monteren van tuinhuizen.

Wat de functie van uw nieuwe ontwerp tuinhuis ook moet zijn, wij zorgen voor een duurzaam en kwalitatief hoogstaand eindproduct. Onze vakmensen zorgen voor een schitterende afwerking, robuust hang- en sluitwerk, naadloze afwerking en uitstekende service.

Naast de uitgebreide selectie van tuinhuizen, blokhutten en overkappingen die u op onze websites kunt bekijken is het mogelijk om uw eigen ontwerp als basis te nemen. Wij maken alle soorten tuinhuizen met houten overkapping.  Van modern tot traditioneel, van zadeldak of piramidedak. Vrijwel alle afgebeelde tuinhuizen kunt u aanpassen qua ontwerp zodat deze precies naar uw wensen geproduceerd wordt.

Onze showrooms in Wijchen en Waalwijk zijn geopend van maandag t/m vrijdag 10.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u verschillende voorbeelden van tuinhuis ontwerpen zien.

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen