Tuinhuis plaatsen

ST Tuinhuizen plaatst uw tuinhuis met grote kennis en expertise. Kies een tuinhuis uit het standaard assortiment of laat een tuinhuis plaatsen, geheel op maat gemaakt in onze eigen timmerfabriek.

ST Tuinhuizen is bekend van:

Eigen huis en tuin

Tuinhuis op maat laten plaatsen: Van ontwerp tot uitvoering!

U bent zoek naar een partij voor het plaatsen van een tuinhuis. Met een gerust hart kunt u verder met ST Tuinhuizen. Een tuinhuis plaatsen is iets waar u wel even goed over na moet denken. Wilt een ‘standaard’ tuinhuis of wilt u een tuinhuis op maat laten maken? Dat is de eerste keuze die u kunt maken en wij helpen u graag de beslissing te nemen. Kom eens langs en dan bespreken wij met u de mogelijkheden.

Misschien heeft u al een ontwerp? Dan kunnen wij deze zonder twijfel geheel naar uw wensen vervaardigen. ST Tuinhuizen doet namelijk alles in eigen beheer. Van ontwerp tot productie in onze eigen timmerfabriek. Dit betekent dat wij vrijwel al uw wensen tot uitvoering kunnen brengen. Wij zitten niet vast aan bepaalde maatvoering, kleurstellingen of materialen.

Een tuinhuis laten plaatsen bij ST Tuinhuizen heeft dus als grote voordeel dat alles kan. En dat de prijzen uiteraard zeer aantrekkelijk zijn!

Tuinhuis plaatsen

Zij lieten een tuinhuis op maat plaatsen:

Leo Ritskes
Leo Ritskes
2021-06-05
Heel kundig personeel veel uitleg gehad en een mooi tuinhuis uitgezocht
Guus Annaert
Guus Annaert
2020-09-18
Prima zaak, altijd goed geholpen.
Marleen Hout
Marleen Hout
2020-09-01
Mooie showroom en duidelijke uitleg!
Tuinhuis plaatsen

Ik wil een tuinhuis laten plaatsen. Kan dat?

Jazeker. Bij ST Tuinhuizen vindt u moderne tuinhuizen, luxe tuinhuizen en blokhutten op maat. Een tuinhuis laten plaatsen dat ruim 30 jaar mee zal gaan. Dan kunt u kiezen voor Noord-Europees vurenhout of Douglas hout, twee zeer duurzame houtsoorten.

Een tuinhuis laten plaatsen in Brabant en in de rest van Nederland door ST Tuinhuizen betekent ontwerp en productie op maat, tuinhuizen van zeer hoge kwaliteit, duurzaam en geeft u jarenlang plezier. Wij produceren ook carports op maat, terrasoverkappingen op maat en houten veranda’s. Geef uw wensen aan en wij zorgen dat uw nieuwe tuinhuis afleveren en geplaatst wordt zoals u graag wilt. 

U bent vast ook benieuwd naar de prijs van een tuinhuis op maat? We kunnen u een indicatie geven op basis van de wensen die u bij ons voorlegt, als u bij ons langs komt op locatie.

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen