Tuinhuis Showroom

In onze showrooms in Wijchen en Waalwijk kunt u terecht voor inspiratie voor uw nieuwe tuinhuis, blokhut, veranda, carport of terrasoverkapping.

Showrooms met ruime keuze aan tuinhuisjes!

Zoekt u een tuinhuis showroom voor inspirerende voorbeelden en vakkundig advies? ST Tuinhuizen is een bedrijf dat is voortgevloeid uit de bedrijven Schaffer tuinhuizen en Theunissen tuinhuisjes.Deze 2 bedrijven zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend in de houtbouw branche en hebben nu de krachten gebundeld.

U bent uiteraard van harte welkom om ons assortiment te bekijken op de website. In feite is dit onze online tuinhuis showroom. Naast tuinhuizen vindt u informatie en voorbeelden van blokhutten, carports, houten terrasoverkappingen, schuurtjes en zelfs complete vakantiewoningen.

Wilt u onze producten liever met eigen ogen zien, kunnen rondlopen en direct advies vragen? Dat kunnen wij ons voorstellen.Het aanschaffen van een tuinhuis of blokhut is een lange termijn investering. U doet er goed aan zich uitgebreid te oriënteren en informeren.

Onze tuinhuis showrooms in Wijchen en Waalwijk zijn iedere werkdag open van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom!

Tuinhuis
tuinhuis showroom

Showroom vol met blokhutten

ST Tuinhuizen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van allerlei soorten houtbouw. Van een tuinhuis met zadeldak tot een volledig ingerichte blokhut bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel in Wijchen als ook in Waalwijk vind u een showroom die vol staat met tuinhuisjes.

In onze showrooms van meer dan 2000 vierkant meter kunt u vele tientallen showmodellen bekijken. Aan alles is gedacht. Een kopje koffie, maar ook een speelhoek voor uw kinderen. Zo kunt u in alle rust op zoek gaan naar de blokhut of het tuinhuis van uw dromen. Onze specialisten adviseren u graag in onze showroom onder het genot van een kopje koffie. Wilt u alvast meer informatie inwinnen? Stel gemakkelijk uw vraag via ons contactformulier.

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen