Douglas tuinhuis op maat

Waarom een douglas tuinhuis op maat? Douglas hout is duurzaam en dus kiest u voor langdurig plezier van uw tuinhuis. Zelf kiezen voor maten, materialen en afwerking maakt uw tuinhuis uniek en precies zoals u dat wilt.

Douglas hout duurzaam en milieuvriendelijk

Douglas is een naaldhoutsoort met een lange levensduur. Het is milieuvriendelijker dan hardhout omdat het uit europa komt en niet wordt gekapt in tropisch regenwoud.

Daarnaast is het ook goedkoper dan hardhout. Een geschikte keuze als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Als je jouw douglas tuinhuis op maat goed onderhoud heb je er jarenlang plezier van.

Tuinhuis met veranda en puntdak
Tuinhuis puntdak showroom ST Tuinhuizen

Douglas tuinhuis op maat laten bouwen

Een tuinhuis laten bouwen is bij ons altijd maatwerk. Onze ervaring is dat standaardmaten vaak net niet uitkomen.

Iedere tuin is anders en het is vervelend als je net niet hebt wat je in gedachten had.

Daarom maken wij altijd een maatwerk offerte. We kijken samen naar uw wensen en wat daarbij past. 

Inspiratie opdoen in de showroom

Als u naar één van de twee showrooms komt krijgt u een duidelijk beeld van het aanbod in vormen, soorten en maten. Omdat er tientallen tuinhuisjes en overkappingen staan kunt u veel inspiratie opdoen.

De showrooms zijn beide meer dan 2000m2 groot.

U kunt zich dus in alle rust oriënteren. U kunt ook alvast online inspiratie opdoen op de website van Schaffer Theunissen tuinhuizen.

st tuinhuizen showroom

Plan een adviesgesprek, zodat u niets over het hoofd ziet

Een Douglas tuinhuis op maat laten maken is een proces dat uit verschillende stappen bestaat. Als u zelf al een ontwerp of tekening heeft, dan kunt u deze meenemen naar de showroom. Als u nog geen ontwerp heeft dan maken we die voor u ter plekke.

Als u nog niet eerder een tuinhuis heeft laten bouwen is het prettig als er iemand meekijkt met ervaring. U wilt natuurlijk niets over het hoofd zien. Daarnaast is iedere tuin en situatie uniek en helpen wij u graag in de keuzes die gemaakt moeten worden. Plan dus gerust een afspraak in dan kijken we met u mee.

Het proces van een douglas tuinhuis op maat laten bouwen

Uw tuinhuis op maat laten bouwen is een proces met verschillende stappen. Als u zelf al een ontwerp of tekening heeft, dan kunt u deze meenemen of via de site naar ons toesturen.

Zo niet dan maken we er ter plekke één voor u. Wanneer alle partijen tevreden zijn met het ontwerp wordt een offerte opgemaakt. Bij akkoord gaat de opdracht naar onze fabriek. In de fabriek worden alle onderdelen gemaakt en deel in elkaar gezet. De definitieve montage gebeurt bij u op locatie.

Onze prijzen zijn altijd inclusief montage en materialen. U hoeft zich dus nergens druk over te maken.

Showrooms

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis, overkapping of andere houten bouwwerk? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms. 

Bekijk onze showroom live

Showroom Waalwijk

Showroom Wijchen